Kannattaa lukea tämä puheenvuoro:

http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86466-kokoomuksen-yrityspolitiikka-lyhyt-oppimaara

 

Kirjoittajalta unohtui vielä seuraavat kokoomuslaiset osaamisalueet:

1.Myydä melkein 50% kyseisestä Vortumista sijoittajille ali-hintaan kokoomuslaisen yksityistämis-uskonnon hymnejä toistellen.

2. Myydä Kemira Growhow myynnillä käytännöllisesti monopoli suomen lannoitemarkkinoista pilkkahintaan ulkomaille ja pistää ilmaiseksi mukaan vielä Soklin esiintymä tilanteessa jossa näkyy selvästi että lannoitteista tulee pulaa tulevaisuudessa.

Jyri Häkämiehen olo edelleen ministerinä vaikka hän teki soneran ilman ostamiseen verrattavan mokan Kemira Growhow:n myynnissä osaamattomuuttaan ja typeryyttään kertoo kokoomuksesta puolueena kaiken tarpeellisen

3. Nostaa ihmisten ja yritysten sähköverot taivaisiin ja kiihdyttää siten inflaatiota ja tuhota suomen kilpailukykyä. Nostaa ihmisten ja yritysten sähkömaksut muutenkin taivaisiin antamalla Vortumin johdolle jättimäiset optiot jotka käytännössä tarkoittivat että mitä enemmän Vortumin johtajat sähkönhintaa korottivat sitä enemmän rahaa he saivat optioistaan.

4. Edellä kuvatun Kemira Growhow typeryyden johdosta Kemira Growhown mukana käytännöllisen monopolin suomen markkinoista ostanut ulkomainen yritys tietenkin nosti heti lannoitteiden hintaa ja nousu on jatkunut myöhemminkin.

Lannoitteiden hinnannousu valuu tietenkin elintarvikkeiden hintaan joten kun kiroilet kallista kauppalaskua muista kiittää kokoomusta ja kokoomuksen täydellistä osaamattomuutta ja jatkuvia tyhmiä päätöksiä talousasioisssa.

———-

Eli kokoomus on tuhonnut suomen kilpailukykyä jatkuvasti nostamalla suomalaisten elinkustannuksia inflaatiota kiihdyttävällä politiikalla niin sähköveroissa, sähkömaksuissa, lannoitteissa kuin ruoassakin.

 

 

 

 

 

Mainokset